Friday, February 4, 2011

Day 10 – A photo of our favourite place to eat.

oke anda anda semeeee!!!!
my feveret place to eat..
hihi..
The windmill station!!
Dulu kat Jusco Ayer Kroh,
but now da pindah dekat Bukit Bear.
lagi besar dn classss gituuu..hikhik.
kalau datang sape sape yg datang Melaka nk belanje i mkn kt sini i on ajek.hehe
i suke makan nasi goreng Sirloin steak! 
tapi daging tu slalu nye honey B i yg tlg potong kn.
kalau i yg ptong mmg sebijik nmpk macam bdk cacat tgh mkn.
hikhik.
rase nye esok i nk pegi makan kt sini kot.
heeeeeee~
and,
ade orang jnji nk belanje i.
tp xtau la bile.(tuntut oke)
oke papaii..

ni yang dekat Jusco Ayer Kroh dlu.
:)
 saye dan honey B.
tukang snap gamba adelah tukang pembayar tegar.
hikhik.
tgk la..liciiiiinn!!

oke bai.

7 comments:

bunga said...

bunga lau pergi melaka bunga nak naiki beca..beca kat melaka cantik sangat..

A.s.t.i.n.a said...

ske makan nasi ayam kat food court jusco ayer keroh tu... lama tak gi..

F.A.R said...

aku perasan windmill ade kt jusco tempat aku gak.
best ke beb?
rege cam mane?
affordable ke x?
hahahaha.

applemasam said...

bunga: huhuhu..rmai jgk suke naek beca kt sini..hehe

applemasam said...

astina: nasi ayam f.c??
hehee..try la mkn kt windmill..hehe

applemasam said...

far: bg aku affordable tu xjgk la..hehee..jarang time dpt elaun ke or ade duet br bole mkn sini..
hehee..sorg mkn ade la dlm rm20..hehee

✿ CikCimi said...

bile la nak pegy makan lagi nih.
hahaha~