Wednesday, February 16, 2011

Tag dr Big D :)

PERIBADI SAYE

name penuh nur atikah bt fuad goh, chinese+malay (sebab tu ade goh kt blakang oke)
panggil tyka saje yea.seorang yang biol kalau jumpe geng geng biol.cube teke. *hint=sara aimi

Status:
Single/Penganggur terbaik.

Kalau bukan si dia, pasangan saye adalah: Adam G. Sevani. Shia LaBeouf ke...emm..ramai lagi ni...(hihi)

CINTA

Cinta Pertame: berambot kerinting. walaupon die bukan yang pertame yang saye couple,tapi terase macam die cinta pertame saye. -sigh-

Jangka hayat percintaan paling lame: 1 tahun 5 bulan. paling sekse oke?-sigh- mengeluh lagi.

Sifat lelaki itu: tak payah la cite. malas.

KERJAYA

Cita-cita: dulu mase kecik kecik nak jadi artis, nyanyi nyanyi kat atas pentas pastu lambai lambai kat peminat.

Saya berusaha: untuk kurus untuk jadi artis yang digilai ramai seperti yuna. aww..aww

Akhirnye: akhirnye aku meluang kan mase kat karoke jamban je la.. =,='

Disco/liveband/karoke kenduri: semua semua ni tak pernah. pernah ade keinginan nak masuk disco, tapi macam ngeri je memikirkan keadaan disco tu nanti.emm...kensel kensel. yang live band dengan karoke kenduri tu...satu hari nanti..........hihi.

Movie: movie? tak kire la English movie atau cite melayu, asalkan ade unsur comedy, aku on sangat2!

Sosial: aku bukan jenis bersosial tak tentu pasal walaupon ramai cop aku ni agk liar. tak paham tol, da la limit kelua sampai kol 7 jek. nak liar macam mane pon tak tau la aku, =,=' kalau jumpe dengan orang yang sekepale aku memang bising la..*hint=sara aimi

RANDOM

sex sebelum menikah: oke je kot..baek tuk kumpulkan pengelaman tuk bakal suami........
pale pungkoq hang! yang mane da pernah terlanjur tu suda suda la. yang mane belom dan rase rase nk try tu. elok lupekan aje lah. tunggu je la sampai kawin..bukan mati pon kalau tak buat.

Parti politik saye: tak minat dan tak campur.

Sms yang terakhir: msg dengan Acap si kerinting.

Baju yang dipakai hari ni: seluar hawaii bunga bunga warne biru dengan tshirt giordano wane putih.


tag orang lain pulak yea.

cimi comot.
bukudiarysofea.
fardiaries


oke bai.
:)

8 comments:

asfz lily said...

hahahahah..

A.s.t.i.n.a said...

huahuahu boleh la jugak artis tu...

bunga said...

hahaha..bunga pom xsuka sangat masuk campur politik...

bunga said...

haha..bunga nak jadi cikgu..huhuhu..melawat cini lagi..hakhak..

Encik Psychopath said...

i rase tergugat bile u bgtaw sume org u single. isk.

kite byk persamaan la. :)

popo said...

sy suke suo hawai buge2 biru.....kah3...sy ader suo hawai oren bunge2 itam..kah3

bukudiarysofea said...

ada rase cam bau ayam goreng kat sini. hint=helmet.

aku diperkotak-katikkan!! arghhhh!! geget laju2.

Anonymous said...

ekeleaaa! ahaha my hensem brother is FARID IBRAHIM :D