Wednesday, March 2, 2011

Tag dari encik Adan :)

yeah, ini adalah tag kedua dari kenalan baru.heeeeee:)
beliau adalah Blogger Adan yang merupakan kawan kepade Ali Hanafi.(baru aku tau dorang kawan)
try lah view blog mereke, best! hehe
lets begin shall we??
1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu.
-  Nur Atikah bt Fuad Goh. :)2. Kamu suka warna pink tak?
- tak berape nak suke, dan tak berape nak benci jugak.3. Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni, apa kamu nak cakap dengan dia?
- saye tak keje kat popoyes tapi kalau saye masuk kedai awak, awak nak tengok muke saye tak? :P
4. Siapa paling comel? Maher Zain atau kamu?
- derrrr...aku lah, i got hair and he don't. hehe
5. Mana lagi sedap? Kek atau aiskrim?
- Ice cream lah! baskin robin cookies and cream! nyummmy!
6. Bila tarikh birthday si pemberi taggie ni? (Kalau kamu ingat, kamu memang hebat)
- May 1st. miahaahaa..tekejeut tak macam mane saye bole tau?hihi
7. Ain Maisarah, siapakah dia?
- ain maisarah? tak pasti la..die keje kat popoyes ke?
8. Ceritakan sejarah kamu membuat blog, ikutlah sampai perenggan pun.
- once upon a time. 
bla bla bla bla bla bla bla bla bla
ZzzZZzzZZzzzzZZZzzzZZZzzzzz
9. Apabila harijadi kamu, kamu nak saya (pemberi taggie ini) beri apa pada kamu?
- hurm. nak ape ek? 1 slice cake baskin robin pon oke la. hehe
10. Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ye!


-cimi - sarah - bunga - intan -asz -Psychopath -athirah -wawan -patihing -aten




:))

6 comments:

adan said...

Thanks kerana join erk..
klu masuk kedai sye mesti ar nak tengok..!
klu nak cari aksesori komputer datang jek kedai sye tuh.. bagi diskaun caw2.. promote sikit.. haha..

Encik Psychopath said...

Amau !

bukudiarysofea said...

Tabuat takpe ta?

Amira Naddia said...

erk...aku pon tak kenal ain maisarah..artis ke..

bunga said...

adakah nama bunga yang dim tag itu adalah bunga ini...hahhaa..tau bungamelor..heheh..

nasib baik xberapa benci pink..hahaha..bunga suka-suka pink..

bukudiarysofea said...

da buat. sile view blog saya. :D