Wednesday, February 23, 2011

Tag dr Cik Bunga. :)

wowwww weeeeeee!
Assalamualaikum semuaaaa!
teruje giler nih!
yela. selalu nye kene tag dengan member member jek.
kali ni di tag dr kenalan baru laa.. :) thnx cik Bunga!

mari kite jawab soalan soalan tag dari beliau!

1. apakah status anda?

SINGLE. woww~ caption gitu. hihi.
tapi not sure available ke tak. miahahaha.

2. ceritakan tentang diri anda.

name saye tyka. dari melaka. tinggal dekat rambai's hill.
suke buang mase dengan melakukan bende bende yang tak berfaedah.
suke snap gambar dan di snap.
and i can be an angel if you're nice to me,
and i can be a total bitch if you're mess with me.
baru habis diploma, dan tengah cari kerja.
nak tahu lebih lanjut tanye kawan kawan saye lah yea.

3. ceritakan tentang blog anda.

url blog tykachou.blogspot.com
kaler blog wane biru.
suke tulis ape yang terase nak tulis,
totally not about current issue!
sape datang blog saye nih akan di hiburkan dengan lagu dari travis mccoy.

4. apa pendapat anda tentang blog?

pendapat saya tentang blog ADALAH.
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
sekian.

5. nasihat pada kawan kawan yang baru buat blog.

sile follow blog aku. setiap kali ade entri baru, sile komen, nak komen entri lame pon tak ape.
lepastu jangan lupe click kat nuffnang aku.

6. nyatakan keunikan blog anda.

blog aku ade header pmpn ade misai...korang ade? ade?
tak de..hihihi

7. sampai bile nak tulis blog dan ape impian anda dalam dunia blog?

kalau boleh selagi ade idea yang merapu nak tulis blog, selagi tu la nak berblog.
impian saye nak jadi femes macam hizami. hihi. bile join gathering semua orang kenal beliau dan ingin bergambar dengan beliau. nak jugak nak jugak. tak de orang pon nak amek gmba dengan aku. balik balik sara aimi jek. haih...( aku syg kau tau! hihi..dan kakak jugak!)


member member yang di tag.

Big Din
wawan Donut
Wang zi hanafi
Far havoc.

=)

12 comments:

Edy Zaidi said...

single?hehehehehe

Amira Naddia said...

pompuan ade misai
terbaek
aku tak pasan pon mule2..hehe

Heidi Shafiq said...

tulis pasal current issue? emo je byk aku tgk.. haha.. :P

applemasam said...

edy: hehehee :)

amira: yeeehaaaa...tu sebenarnye rmbot aku tu..hehehe

heidi: kau bole tak bce btol2 ape yg aku tulis tuh?
"totally not about current issue"

zarifahmr said...

haha comel je tau tyka ni tau. nyesal pulak tak tegur ritu, nak senyum2 pun maluww =.="

applemasam said...

zarifah comel: hihihi,,kalau ade org bce komen awk tu mst dorg mntah kejelesan. hihi

A.s.t.i.n.a said...

Saya suka statement no 1.. wkakaka Apple.. terbaikk..

bunga said...

yang part:

pendapat saya tentang blog ADALAH.
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
sekian.

ni yang tak tahan..gelak ok..hahaha..tq dea cz layan tag dari bunga..

bukudiarysofea said...

aku terbace komen zarifah so aku muntah kejelesan. oi! aku sayang ko jugak even ko kawen dgn jay chou an. itsokay. *kemarahan

arie said...

wowweee!

A'IM said...

aku mau buat contest..mau join?

F.A.R said...

aku nk jawab tag ni..
hahahaha.. sbb kau tag aku last year :P