Monday, January 31, 2011

Day 6 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet.



meow . meow .
pffttt...

nyaw nyaaaawwww!!!
comel je kan?
heeeee~
aku bole kene sawan tau x tgk kucing kucing comel neh!
nak nak plak kalau mama kucing Sarah Aimi ade.
lagi la ya Allah.....!
rase mcm kene double sawan kot!!..
xcaye? tny kakak kitorg..
cimi comot! (bkn comolot.nt kene mara.)
ramai lagi kawan kawan aku yg suke dan giler kan kucing!
tapi untuk dibela bkn untuk di makan yea.
kawan kawan aku yang lain seperti,
sarah adila.
acap.
heidi.
dan sape yea.
heeee
xingt.
kekeke
comel x kucing kucing kat bwah ni!
ni sume jumpe pnjam jek.
hehe.
amek kt Google! 



walaupon aku adore dorg sgt sgt.
kadang kadang rase mcm nk lempang sepak terajang dan juge geget geget dorg.
kejam ke?
xlah! tu la care aku tunjukkn kasih sayang aku kt dorg.:P


Oke. yang seterusnye adalah memori memori kucing kucing yang aku penah same same jage bersame Sarah Aimi, dan juge penghuni penghuni jerjak yang lain.
heeeee.


Bubu!
bontot die tonggek tau same mcm yg bwh ni. 


Amau!
paling comel dalam adik bradik die.
ehee


Cheetah!
yg ni kecik sket dr amau dn bubu.
nape ntah die kecik sket,
mungking amau ngn bubu slalu amek mknan die kot.
n slalu tolak muke die bile nk isap susu mama die. hehe



The big family!!!
ade 4 ekor semuanye.
yg satu lagi tu aku xingt name die,
sbb aku xsyg die.
wahahahahaa..
ade sekor lagi.
tapi da mati.
name die tenat,
da name pon tenat kn,
kecian.
R.I.P
tenat.

heeeeeeeeeeeee

agaknye macam mane la rupe adik adik dorg yea.
oh! yea. 
mereka da grad da dr tadika kt kpm.
skg ni tgh register tuk PIP plak.!

:)

10 comments:

Heidi Shafiq said...

peh byk gile anak kucing korang jage..

kt umah aku semlm dah beranak lg 2ekor.. skrg total ade 10ekor.. ko tau x pe masalah bile kucing byk2 ni? aku x leh nak tido.. sbb dorang sume suke ciom muke tuan die.. geli tau x.. dah la ade air liur.. hahaha..

cik bahulu oren said...

banyak nye kucing tyka
i ske kucing tp geli nk pegang :(

A.s.t.i.n.a said...

Mereka kiut tapi saya sangat takut kepada mereka..

applemasam said...

heidi: peeeh! byknye! syg mereke yea!

applemasam said...

cik bahulu: hehehe...mane ade byk 4ekor tu je..hehe

applemasam said...

astina: dorg ske mengeget sket jek..hehe

FATIN SYAFIQA said...

OMG! Comelnya kucing! Nak satu! Hehe

applemasam said...

fatin comel: eheeee...amek la...lelong2,,hehe

✿ CikCimi said...

oi oi, ltak jauh jauh dr ak.
=.="

applemasam said...

cimi: nape plak? ko kn ske meow meow.hehe