Saturday, February 19, 2011

Long hair Short!

hai sume.
hihi.
oke. bende nih berlaku dah lame dah.
baru hari ni nak cerite sebab dah tak de idea nak update ape.
befday cimi part 2 nak kene tunggu gamba gamba dulu,
baru bole update.
hihi.

oke oke.
dulu dulu, kire once upon a time la.
aku penah simpan rambot panjang panjang,
da suke potong rambut style pelik pelik.
then, bile dah panjang balik,
ingat bole buat style rambot ape ape pun kan.
jadi aku pon cakap la kat org tu nak buat style layer "v"
mule mule orang tu kate oke,
lepas da usik usik rambot aku,
die cakap cmni,
"dik, tak bole la nak buat style tu..buat lain lah yea."
aku yang rabun lagi tak nampak ni pon angguk je la.

cing cing cing cing (bunyik gunting)
da siap.
pakai cermin mate tengok.
omaigod! 
eh salah salah.
mase tu aku cakap macam ni.
Ya Allah!!!!.....
aku tak kate ape ape.(mood sedih oke), dengan menahan air mate yang bakal tumpah tak lame lagi,
aku pon bayar duit.dan terus berlalu pergi.
keluar je dari kedai......

"huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!"
terkejut member aku.
"apsal?apsal?" member aku tanya.
"pendek giler!!!!!!!"

haih.
lame tau tak nak mengubat hati yang terluke akibat salah pemotongan rambot.
tapi bende tu dah lame berlalu.
tak sangke. panas ku sangka sampai ke petang, hujan di tengah hari.
sejarah yang pahit dan pilu itu berulang kali.

mari kite tengok gamba di bawah.

 dari ini ke...


tadaaa~
giler muke tak puas hati habis!
mase ni baru lepas nangis+meraung akibat kekecewaan.
nasib baik abang aku yang bayar.
grr~

hurmm..
teringat pulak zaman zaman berambot panjang.
adeh..
memang sayang habis kat rambot..:( miss you my hair...:((




kite akan bersame jugak satu hari nanti rambot panjang ku!
ilysm n mysm!!!


*haduh.....rambot je kot..adeh..

oke bai!

:)

10 comments:

Encik Psychopath said...

lawa la tu. ok je.

A.s.t.i.n.a said...

Ya Allah.. kacu2 ini sgt jelita...


rambut panjang nampak sgt ayu dan lembut..

rambut pendek nampak cergas dan gojes..

*perkhidmatan ini adalah tulus hati, maka tidak perlu dibayar*

A.s.t.i.n.a said...

Ya Allah.. kacu2 ini sgt jelita...


rambut panjang nampak sgt ayu dan lembut..

rambut pendek nampak cergas dan gojes..

*perkhidmatan ini adalah tulus hati, maka tidak perlu dibayar*

farhan said...

erk... ko byr???

Heidi Shafiq said...

tyka.. pinjam helmet.. :P

skandaLdariLangit said...

masih cantik! :)

syaz mera said...

rambut panjang yg lawa... ;D
tp bile da pndek ttp nmpk lawa .

syafiQakarim said...

nampak hensem la.
nak num..?hahha eh...
comel apa

bukudiarysofea said...

nanti da panjang bole lawan2 balik.

✿ CikCimi said...

nah amek rambot aku.