Monday, February 14, 2011

Lelaki idaman?

oke oke.
dulu mase kat kolej dulu,
penah ade wat latihan impromtu speech.
*sebab saye dulu amek english communication.(dan english saye tak berabuk pon)
dan impromtu speech tu adelah bile smpai turn kite,
nanti kite plih tajuk secare rambang,
dan spent 2-3minit ckp psl tajuk tu.
saye rase sgt lah malang bile dapat tajuk "ur dream man"
saye da rse mcm...wut the hell?
tajuk ape tu?
tak ske la nk describe2 jodoh ni..ecehhh...
so, ayat ptame aku adelah,
"actually i dun really have types of dream man...."
belum abes ckp lg da kene booo..
kuang ajar siot!
aku cume cakap yg benar...
*td rsenye tulis saye..da tuka jd aku plak ke?
sebab dulu aku sgt la "comel" jadi aku tak lah memilih bab2 lelaki ni.
ade org nak kt aku da kire bersyukur tau. hihi.
tu mentaliti dulu.

oke oke.
itu dulu,
skang kite cite psl skang skang.
hihi,.
aku still lagi mcm dulu tak kisah sangat pun.
cume!!!!
i nk tall curly hair guy! hikhik *demand
hihi.
emm...kalau rambut tak curly pon xpe la..
tp jnj tinggi!

kalau dulu asyik pk sngat nk cple cple ni.
skg ni plak asyik pk mcm mane tak nk cple,
tak ke pelik tu?
haddoie.
bkn ape. rase mcm bodoh kn diri dan buang mase yg ade je
kalau involve dalam satu hubungan yg tak pasti kat mne kite akan end up.
btul tak?

merujuk pade last relationship aku lah kan,
tak tau la nk kate nyesal atau tak,
sebab nye aku tak rase yang life aku akan lebih better kalau tak jmpe die,
hubungan tu ade jugak la bg aku rasai mcm mane disygi oleh seorg lelaki yg betul2 ikhlas syg kt kite.
tapi,
apekan daye.
jodoh tak panjang..trime aje lah.
sorry yea psl gado gado tu sume.
emosi tak stabil nk lepaskn org yg kite syg.

sy da besar. baek dr segi umur dn juge fizikal bdn. hikhik,
sy kene la matang wlupon sy ske lg jerit jerit tak tentu pasal. hihi.

mcm da lari tajuk ek?
oke oke masuk balik ea?
sy ade la dream man saye..tp sy malu nk bgtau die.
sy harap die bce la blog sy ni..hihhi...*harapan la



hihihi..malu laaa!!
awk..awk...ite ske kt awk aw...
awk da ar pndai nari nari...omel jek ite tgk awk nari nari.
wat hati ite tak tentu arah aw awk..hihi.


ihihi..awk jgn ah pndang ite cm uh!
ite malu laaaa!!
ite ske tgk ambot kinting awk..omel la!
ite nk baby ambot curly curly cm uh!
hihi...

oke.
da puas gewdix gewdix.

oke bai.
:)

4 comments:

Encik Psychopath said...

ciri-ciri yang tyka nak tu semua ade pada encik psychopath. so tunggu ape lg tyka..

trahlicious said...

trah p0wn bru prasan lately guy rmbut curl nie agak mencabar iman d dada...
*sigh... =.="

dun worry my dear... soon enough...
a better guy will come and grab your hand and steal your heart away...
(ayat nk fantasi an?)

be strong like what u r doing now...

A.s.t.i.n.a said...

biasanya kita akan dapat yg fizikal tidak seperti yg didambakan tapi hatinya yg tiba2 jadi ukuran.. sedap ohh hati..

m!S$ sImpLe.. said...

saye pun rase buang mase je couple2 nih!!!
saye xnk cari boypren daaa tp sy nak cari bakal suami!!!
happy ending... :-))