Tuesday, February 22, 2011

H a p p y B e f d a y t o C i m i ~ P a r t 2

Yeah!
finally,
ade jugak mood untuk update blog!
ngehehe.
Assalamualaikum semua!
(tak senonoh betul dah separuh jalan baru nak bagi salam)
How's it hanging yo?
hari tu dah tengok part 1 kan?
now its time for part 2 pulak.
pade pagi sabtu 19 Feb 2011 yang lalu,
aku dengan gerak dari rumah then pergi rumah Heidi,
malas mahu drive kesane ke mari,
lagi pun kan bgs car pool?
hihi.
then gerak dengan Heidi untuk pickup birthday girl dan juge Sara Senget.
after that,
gerak pergi ke Jusco Bandaraya,
sesampai nye kami di sane,
kami terus je jalan tanpa memikir kan hal hal orang lain menuju ke 
restaurant KFC nyum nyum.
kat sane, Aim & Asz dah sedia terpacak.
sebab kami sampai dalam kol 2 lebih,
dorang sampai awal sebab sape ntah yang bagitau kol 1 semua kene ade kat sane, =,='
sorry kawan kawan,
then,
yang bestnye.
kesayangan cimi pun ade nak buat suprise dekat cimi.
kami rase sangat happy dapat buat cimi yang sakit tu rase happy.
hihi.

mase ni baru sampai dan cimi masih tidak tahu ape ape.
miahahaha!


oke, aku tak tau ape penyakit Heidi nih.


Seperaisssssss!!!!
kesayangan Cimi datang dari JB tuk memeriahkan suasana.


suprise no 1 da sudah,
yg ke dua plak,
birthday cake!!
Blueberry Cheese cake! my feverett..(tgn mcm usop)


antara mereka mereka yang sudi hadir.


harus lah posing.kan? :P


kenyang sudah.hihi.


the best partner in crime!
i saluteeeeee!!!!


oke,
yang ni aku tolong Acap belikan tuk birthday Ayot.
tapi sumpah sangat comel dan hugable!! <---ade ke perkataan nih?
grrrr!!!


tadaa~
ni lah hadiah yang aku bagi kat Cimi~
sebab aku tau die selalu balik rumah,
jadi kalau tak de tiket,
bole la naik vespa balik rumah.
weng~ weng~!!

Happy birthday kakak!
hope you have fun on that day.

oke bai.
:)

5 comments:

A.s.t.i.n.a said...

happy moments for her... happy belated bday cimi..

zarifahmr said...

hemohemohemo kemain korang planning ek? best best! hihi

hepi belated besday dak cimi :)

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

wah..bestnyew..
thun ni xdpt smbut bday cimi same2..
korang ade blh jdi wakil aku n jan
happy for her.. :)

Heidi Shafiq said...

nak ciom entry ni leh? so like like like.. :D

✿ CikCimi said...

hehe. thx syg !

eleh heidi entri aku xnk plak ciom ciom. blah !