Wednesday, February 23, 2011

haduh..aku tak bersalah kot!

hari ni aku tak tido petang pon.
cube tahan mate ni tak nak tido petang.
then,
blogwalking la kan ape lagi.
jumpe satu entri ni.
title die "Saya Nak Bagi Tips Baik Punya"


blogger blogger mentah macam aku ni.
memang harus lah kan view tips2 ni.
tapi kadang kadang aku rase tips ni semua macam same je dengan ubat kurus yang aku makan,
makan jek, tapi hasil nye same aje.
tapi tak pe.
usaha itu perlu!
jadi aku pon try la jugak tips2 yang di beri.
antara tips yang diberi adalah submit url blog anda dan Google.
jadi aku pon buat lah.
nak tau result nye?


click lah kat gamba tu tuk tengok dengan lebih jelas.

dalam semua list result yang keluar,
bole kate kan oke la,
semua ade kene mengene dengan blog aku ni. tapi sampai tang yang aku tunjuk dengan anak panah tu,
aku try click bukak.
ya Allah..
sumpah aku tak bersalah.....!!!
errr.....errrr...kenape?
korang try lah click sendiri.
gulp...gulp...


10 comments:

bunga said...

haha..xpe2 bunga percaya kamu..hakhaka..

A.s.t.i.n.a said...

nanti saya try.. nak tanya nehh.. ubat kurus ape yang mujarab..? saya mau kurus kering ^_^

A.s.t.i.n.a said...

wkakaka anda bersalahhhh... lucahssss lerr apple.. ahaks!

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW..

mehla jenguk belog ai..

nice to know u!(^_^)

'Ikhwan said...

tyka seru 17 tahun ?? macam pornsite jek ..lol

khaifaiz said...

haha.. memang ang tak bersalah

selami entri ini: Harapan 2

bunga said...

awk telah di tag..ahhaa..

Zulfahmi Abidin said...

hahaa.kebetulan je tuh.^_^

adan said...

haahahhaha.. kamu didapati bersalah kot...

bukudiarysofea said...

kah kah kah!! ROFL !