Friday, February 25, 2011

Rich Girl episode - mase zaman zaman sekolah.

kuang kuang kuang,
rich girl yea atikah? rich sesangat tau kongsi nasi ayam sepinggan 3 org. hihi.
pakai nak syok aje, macam orang ade ade. tapi poket ? duit nye ade ade la jugak. hihi
oke, ni nak cite mase zaman zaman sekolah,
tapi banyak sangat ni, kite wat episode episode la ea? hehe.

aku nak cite dulu aku kat dalam kelas sains mase tingkatan 4 cmne.
dulu aku duduk sebelah kawan baik aku, nabihah, panggil b oke?
aku ingt lagi, hari tu hari isnin, sebab ahad tu dah kecoh kecoh pasal konsert AF3
Felix nyanyi lagu "tiada lagi kidung mu"
Mase tu lagu tu da jadi femes gile, semua nak nyanyi lagu tu,
jadi, pada suatu hari di dalam kelas subjek sains yang membosankan.

cikgu: oke, buat latihan di muke surat.....bla bla bla bla..(yang ni aku tak ingat)

aku dan b pon buat lah latihan tersebut dengan muke 100% bosan.
dalam  kepale hotak masing masing dah ternyanyi nyanyi dah lagu "tiada lagi kidung mu" tu,
tibe tibe je.....

B: air mata yang berderaiii......
aku: siapa yang menghapuskan...an......
aku dan b: hati kering dan gersang......siapa yang...teduhkannn...

dalam tengah tengah feeling habis ni....suare yang sangat sangat jelik dan garau dan menakutkan bersuara...

"Heyyyy!!!!!!!!!!!!!! kamu ingat ni akademi fantasia ke?????????????????????????"

aku dan b saling berpandangan. =,='
tak sangka plak die dengar...haduhh....

oke, kali ni kat dalam makmal sains pulak.
lepas cikgu sains bagi kerja untuk kitorang buat,
kitorang pun buat lah kan dengan khusyuk, time tu baru lepas hujan kot,
tengah tengah buat kerja ni, tibe tibe je rase cam panas semacam jek dalam makmal tu,
(biase la, banyak sangat lemak kan...=,=')
aku pandang kipas, rupenye dah tutup,

aku: isshhhhh...bodoh lah! sape suh tutup kipas nih!!!"

dari suatu sudut yang tidak perasan oleh orang ramai, tibe tibe keluar suare,

"saye!"

hurmm......korang tau lah kan sape....

cikgu daa yang suruh tutup....=,='

walaupun dah lame berlalu, tapi bende ni kalau ingat balik mesti gelak.

kuang kuang kuang,,,,

oke bai..
:)

14 comments:

Robot | Sakti said...

hahahaha

kantoi..

tapi kalo ingat balik, mesti rindu time tu.

:)

adan said...

hahaha.... kalau berani sound la cikgu yg suruh tutup kipas tuh?

Abu Luqman said...

jalan malam sini,,pe kahabar

arie said...

sejak2 asek g skola ni. rindu time kat kelas kah adek manis?. ahaha.

Syafiq Rosli said...

haha..leh masuk ujibakat ni..

:: Little Kouru:: said...

Wah..rindu sangat zaman sekolah.Kalauu boleh balik ke zaman dulukan best.Btw nice story =)

bukudiarysofea said...

haha. even ko da story kat aku, maseh terase getarnya.

applemasam said...

robot sakti : hehehe..kntoi sket jek..huhu

applemasam said...

adan:ishhh...sound balik kot! dlm hati la..hehee

applemasam said...

abu luqman: khabar baik...:)

applemasam said...

arie: xrindu punnnnnn! hehehe..terkenang aje

applemasam said...

shafiq rosli: ahaha...perli yea...

applemasam said...

little kouru: yeahhh..thnx!

applemasam said...

sofea: woww...getar siot.hehe