Tuesday, February 15, 2011

spell it right people!

oke oke,
aku teringin nk wat tajuk ni bukan ape,
pagi pagi  on9 blogwalking,
terbace satu entri kt blog nih.
tajuk die "ITTEW KEWL TAW. Comelkah anda bila taip sebegitu rupa?"
klik aje kt tajuk tu untuk view entri tu oke?
then aku post tergelak giler ah tgk gamba gamba yang ade kt dlm entri tu.
aku pon amek dn post kt fb.
hihi.
then kawan aku name safia aina ni plak share link kt aku ade satu video pasal ejaan2 ni la kan.
aku tau mesti korang nk tgk.
jom kite tgk yoo!
hahah!

disebabkan ade beberape problem yg xdpt nk diselesaikn oleh aku,
aku xdpt nk upload video tu kt sini,
jadi korang kene la tgk sendiri kt youtube.
hihi.
video video yang lain pon klakau..hihi

4 comments:

pat!hing said...

fer sure tu youtube IniAnwarHadi kan ?? ouchhh , i adore himmmmm ... sekarang dy dah flyyyyyyy T.T .. dia takmau ke minang tihin !! HAHA

A.s.t.i.n.a said...

syew x skew taw lau ckp ginew.. syew remajew lgew.. (ok pengsan)

✿ CikCimi said...

huh? ape la ayat dy sengal sangat.

Robot | Sakti said...

:)

thanks ya