Monday, March 14, 2011

never tot that i'll be crying again...

it hurts me.
i tell u the things that been hurting me for so long.
i never tot that u would say that.
it totally breaking my heart into pieces.

why?
every time i express things that make me sad..things that make me loose my anger.
i told u about it,
so that u can see.
how i feel like such a fool.

kenape bile aku bagitau bende yang aku tak suke,
things will end up bad?
salah ke aku nak cakap?
jadi aku kene simpan ke bende bende yang aku rase tak puas hati ni kat dalam hati je?

bende kecik?
ye la. bagi kau mungkin bende kecik.
tapi bagi aku tak!
selame ni kalau kau express bende bende yang kau tak puas ati pasal dorang,
aku ade cakap ke?
"ala..bende kecik kot."
kau pernah nampak tak effort aku nak pujuk hati kau yang tengah panas dengan dorang tu??
tapi kau tetap gak menang kan dorang.
terase macam diri aku ni nothing langsung.

sekarang ni baru aku tau.
aku ni tak layak tuk luah kan ape yang aku rase.
aku hanya layak pendam segala galanye dalam hati je.

7 comments:

Naddia said...

alaaa..npe tyka emo nie..meh cnie meh. ade hugs pecume^^
kau GAME mereke yerk

Heidi Shafiq said...

kite bako! kite bako!

biarkan je org yg x nmpk kepentingan diri kite.. rilex sudeh.. nt kite dh xde baru die kelam kabut cr kite blk.. :P

zarifahmr said...

big gurl dun cry cry okay, tak comel tau :))

emieysandra said...

sabar,jgn sedih-sedih..
:)

Encik Psychopath said...

susah nak syg orang tyka. syg akmal senang. jom.

bunga said...

lluah jer kat bunga..bunga kan ada..

bukudiarysofea said...

:)