Monday, April 11, 2011

IKEA with L.O.V.E


yeay!
dapat jugak makan meatballs kat ikea skali lagi!
thanks to Cik Farhana yang sudi layan kerenah aku ni.
then kene anta aku balik batu 3 cepat cepat lak tu.
sorry susah kan korang yea. 
:(
rindu korang gile gile oke!
huh!
tengok gamba di bawah,
muke aku happy gile tau!
tengok je la camne aku senyum kan.
over nyah!


si maskulin berbaju hitam tu ade lah farhana.
panggil die far.
antara driver yang paling cool selepas sarah adila.
dan si manis berbaju purple tu pulak aina.
ainaaaaa!!!!
eeeee!
rase nak geget je aina!
rinduuuu
:(


aku amek yang 5biji je.
siket je kan aku makan.
(muke innocent)


oke aku tipu!
yang ayam ade kentang kentang tu pon aku punye,
kek piring biru tu pon aku punye!
wakakakaka!!!
please,
cakap la korang percaye oke?
sebab memang betul!
hihi


oke,
ini pulak kembar yang lagi sikit nak serupa.
ain&feera.
kebetulan mase amek test munysi tu,
aku dapat satu sekolah dengan dorang.
jadi ajak la mereka lepak sekali.
heeee~

jadi,
mase yang aku ade sangat sangat la terhad,
but still,
thanks sebab sudi luangkn mase tuk jumpe aku.
aku sangat sangat hargai nye oke?

peace.
love you guys!
muah muah muah!

10 comments:

Solihin Zubir said...

eh.. kem slam kt kembar yg pkai spek tu.. comey... ;-p

pating said...

warghhh! everybody said ' meatball IKEA sedap giler ' tapi i tak pernah berpeluang nak makannnnn :'(

bunga said...

:0..love u too..ahha..

ieqa said...

Kelaparan plak tengok makanan tu sume! aummm

Anyway, gud luck kak!♥
Hopefully kte dpt jumpa kat USM nanti! hehe

Naddia said...

siyesly tak penah mkn natang kat ikea tuh lagi...gile trend makan natang tuh ek

zarifahmr said...

last makan bulan febuari huwaaa nak meatballs lagiiii

intanurulfateha said...

huwaaaa meatball!!!! nakk!

bukudiarysofea said...

NAK MEATBALLS t_______t

✿ cik atie ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

dtg kl x ckp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

arie said...

demn! aku suka ini!