Thursday, March 3, 2011

wang jiayun

Assalamualaikum and hello peeps!
thank you for joining me...blablabla..
wang-jiayun?
who is that pokemon?
miahaha.
okem.
okem?pon boleeee..
oke oke,
enuff for the typo,
lets begin,

wang-jiayun ni adelah amoi yang berasal dari Shenzen,China.
die jadi terkenal dalam mase 1malam je,
apabile blog die dapat tumpuan ramai giler bab*
disebabkan gamba gamba yang didakwa oleh beliau yang itu adalah beliau,
adelah sangat sangat comel nak mati tapi agak menakutkan sedikit,
bagi aku lah. tak caya tengok sendiri.


nak tengok lagi?
tamak betol lah korang ni.
tadaaa~


oke oke da cukup cukup oke?
she look a bit scary lah kalau betul ni muke die yang real kan?
i mean,
obviously la die photoshop gamba gamba die,
tu pun nak kene bagitau ke?
tapi hampir berjuta juta peminat die dekat Korea yang giler kan die,
TETAPI,
bile dorang dah dapat tau yang gamba gamba ni semua FAKE semate mate,
dari suke jadi benci sebab peminat peminat die rase tertipu?
alahai..
blog die terpakse di shut down sebab tak tahan dengan berjuta maki makian yang diterime,
(agak2 baper earning nuffnang die ek?)
bia lah,
the thing is,
kenape nak marah die pulak? 
takkan la tak bole nak detect sendiri gamba tu da edit?
ape kebende la dorang ni,
kalau camtu, gamba header cimi cangga before ni nampak gemok padahal die keding giler.
pon nak kene mara jugak ke sebab die edit gamba die?
suke hati die lah nak buat ape kan?
ish ish ish.
tak paham aku lah.
lepas ni tak bole lah edit gamba nampak kurus.
takot kene banned pulak nanti.
(ekeleaa...bajetnyewwwwwww)
btw,
gamba bawah ni adalah gamba real beliau tanpa edit.
cun gak pe. 
pon macam patung jugak pe?
kan?
lalalala~




sexy la budak ni,.
(lap lap hidung)
for more news click HERE!

oke bai;
:)

10 comments:

asfz lily said...

dye memang comel gile rr...=.=

amie said...

aku nk edit muka aku jd slim lah,,
xnk tembam2.. bdan nk mantap ckit..
ha3..

A.s.t.i.n.a said...

apelasam lagi cunnnnn... comeyyyy...

takyah edit2 pun da melatops *perkhidmatan ini perlu dibayar dgn karipap*

A.s.t.i.n.a said...

ehh bukan apel... kachu...

Super AL said...

in b4, shes still cute without that overphotoshop.

Amira Naddia said...

alaaa...nk tgok gambo tp tenet lambat! aaaaaaa! nk geget berokband ini!

FATIN SYAFIQA said...

comelnye! kecik!

Heidi Shafiq said...

tyka chou lg comel kan? kah3.. :P

Edy Zaidi said...

wah..sexynyaaa

adan said...

comel la.. asal dia kena maki erk... bongok punya olang.. hahaha...