Friday, January 28, 2011

Hatten Square Grand Opening!

wah ! wah ! wah !
giler best klua jalan jalan hari ni !
rase fun giler !
lagi best kalau 2ekor mangkuk hayun tu ade.
tu lah. cepat sangat nk balik rumah !
hari ni 28 Jan 2011,
adalah hari perasmian pembukaan Hatten Square kt Melaka!

mase ni ade free photoshoot!
dpt free satu gamba,
actually dorg nk promote greeting card yg dorang buat.
kalau sape sape nk buat greeting card yg ade muke korg kt card tu,
dtg la kedai dorg kt Hatten Square neh.

oke.
xde motif.
tp nk letak jugak!

hasil dari photoshoot td.
hikhik

haihh..
niat di hati nak hilangkn dahaga,
xsangke plak dpt msuk tv..hihihi..
kt belakang tu yg pkai bj wane pink tu adelah
hos rancangan "3hari 2malam" kt tv 3.
dorg dtg sini mnum kokonut goncang,
hik~

bagi je la can kt datin aimi tu nk melaram..hihi

yeaah!
masih sempat lagi anda nk pergi sebab event ni sampai 30hb ni!! cepat2!!

5 comments:

masmaribell_mastura said...

hatten square yg depan dp tu eh? wahhh, nak pergilah, dah siap rupanyer... he he

Heidi Shafiq said...

sentap! huh!

applemasam said...

mas: yup2!! xsiap sepenuhnye pun..tp dorg wt gak launching..xtau nape..huhu

applemasam said...

heidi: wat ever!

bukudiarysofea said...

heidi whatdeber !!
jeles.