Wednesday, March 16, 2011

pemakanan yang sihat.

Assalamualaikum!
hai u olllssss!!!!!
gewdix tauuu..
hehe
lame tak update kan?
sorry u ollsss!
hehe.


trus kan dengan tajuk di atas.
apekah akibat tidak mengikuti pemakanan yang sihat?


sebagai mana anda bole lihat di atas yea.
beza aku dengan kakak.
aku yang gemok tu lah.
kakak yang keding kerempeng tu. (hihi)

akibat terlebih makan daging dan segala macam makanan,
nanti korang akan dapat body hot macam body aku tu.
kalau kurang makan segala macam makanan,
maka korang akak dapat lah body super hot macam kakak.
tengok aje lah kat bahagian bahagian body part yang telah dibulat kan.
bezaaaa gilerrrrr!
makan banyak sket lah cimi oii...
makan banyak banyak naik kat pipi je.
tak paham aku.
pastu cakap badan dah gemok. 
haish..
kakak...kakak...
hehe

*oke.
motif sebenar entri adelah tibe tibe rase rindu kat cimi.
hihi.
selalu sangat jumpe sara dah jarang jumpe cimi.
rindu pulak. 
*hug!
muahx!

9 comments:

Heidi Shafiq said...

hi lemak.. :)

kyra. said...

hehe. check thi s out.
u were tagged in mine.!

http://cheesecrazier.blogspot.com/2011/03/aksesori-mak-enon-giveaway.html

✿ CikCimi said...

bongek ! aku da gemok la. betol xtipu. kat pp lagi. hah yg baru naek kat perot. =.=

A'IM said...

rindu cimi gak..selalu tinggalkan dia pada hari isnin.. ok kamo gemuk














tapi chumel

Encik Psychopath said...

mok

bunga said...

hahaha..jom kita sama-sama menternak lemak..

zarifahmr said...

mengalami masalah yang sama kott



huwaaaaaa ;'(

asfz lily said...

rindu tyka goh! =)

bukudiarysofea said...

Awak debab dan saya chenta awak!