Tuesday, April 26, 2011

me love pashmina.

heeee.
entri ni da lame da buat,
cume tunggu mase yang sesuai tuk publish je.
since da lame tak update blog,
jadi aku rase ni lah masenye tuk publish.
ihik.
oke,
lately aku memang suke sangat sangat pakai pashmina.
and bole kate kan aku jadi giler bile jalan jalan jumpe kedai jual pashmina.
setakat ni lah,
aku da ade 6 pashmina!
hikhik.

 oke aku suke giler kaler pashmina yang nih!
macam rare sket kan? 
hehe

 yang ni pulak gift from my brother!
thanx bro!
abg aku memang nak adik die pakai tudung labuh labuh.
hikhik

actually,
ni first pashmina aku,
tapi baru sekarang blaja camne nak pakai.
hehe 
 ni pulak antara yang latest aku beli lah.
hehe

 oke,
yang ini,
my feveret pashmina!!!

oke,
ini yang paling latest aku beli.
hehe.
nice kan colour die?
hehe

oke,
penah jugak ade kawan kawan suruh aku buat tutorial camne nak pakai pashmina ni.
tapi,
aku rase aku tak layak nak wat tutorial,
sebab aku still lagi on off,
and trying to stay on.
:)

so, 
maybe korang bole blaja dari video ni?
i know i did..:))


=)

4 comments:

Naddia said...

pashmina nie seswai utk org muke bujur sirih je..yg muke mulat cam bola bowling memang tak seswai...huhuhuhu

ieqa said...

Auw auw auww kak tyka COMEL pakai pashminaaa!
Suke gamba u with ur fav pashmina tu!♥

Liza Razak said...

comel gile! saya pon suka pashmina jugak!!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pashmina cool kan ;)
stylo!