Monday, November 15, 2010

si internet addict.


13 november 2010
hoho..
nampak tak muke serious beliau tengah on9?
haha
kami membawa diri ke mekdi Dataran Pahlawan ni semate-mate untuk melayan peminat-peminat beliau yang berbakul-bakul anta msg pada beliau.
huh!
sanggup tau kami dari Rambai Hills, merempuh Pekan Rambai Hills, pastu Klebang Gold cost beach, Manggo Tree, Limbongan dan akhirnye...baru lah sampai ke destinasi kami..
fuhhh~!!!
dapat on9 satu jam jekk..huhu..
dengan duit yang mencukupi untuk beli mekflurry milo 1 jek..
duduk la kami selama 1jam kat situ...hikhik..

14 november 2010
fuhh~
hari ni cari wifi lagik!
walaupon penat baru balik dari KL,
tapi aku gagah kan la jugak diri untuk teman bdk nih gy on9..(pdhal mmg kuat jln)
dengan cuaca yang xbaper nk ok sangat, aku pon offer bdk nih gy kt KFC klebang tu jekk..
mule-mule agak musykil gak takot-takot xde wifi en..usya usya kat pintu KFC tu ade tulis
" FREE WIFI"
fuhhh~!!
skali lagi kami lega..nasib baek ade..xyah nk gy jauh jauh smpai nuuunnn kat dataran pahlawan tu. berbekal kn rm10 yg aku br jek pau kt bapak aku. ingt nak beli lah set "jom jimat"
aku sendiri yang silap pilih air ice lemon tea.. dari elok elok kene bayar rm6..kene bayar rm8.10..padan muke diri sendiri....wakakaka..

nk tgk muke bdk sangap on9 tuh??
mari -mari

happy betul dapat layan peminat-peminat..
hohoho


ini aku mase mule-mule sampai.


1 jam kemudian.....
hihihihihi

3 comments:

Heidi Shafiq said...

tembamnye pipi awk.. :D

applemasam said...

awak ni babi laaa....hihihi

✿ CikCimi said...

ceh.
iye iye je.
=.="