Tuesday, September 20, 2011

Asal Ada Kawan-Kawan Semua Aku Boleh Lawan

Salam semua. :)
Kalau tak bukak blog memang lah kan pung pang pung pang idea datang mencurah-curah dalam otak ni nak update macam-macam kat blog. Tapi bile dah bukak new post tibe-tibe idea aku keluar pergi outing pulak kan. Lepas tu tak nak balik dah, senang cite aku rase idea-idea aku tu aku rase macam terlalu emo untuk dikongsi kat blog. I'm a grown up women people! and grown up women does not simply show her unrasional emotion in public. hihi. grown up sangat tau. 
ok-ok. tadi aku bukak blog bukudiary dak sofea. Then aku bace tergerak pulak nak tengok ade satu entry ni pasal aku melawat utem dengan cara aku menyamar dengan jaya nye sebagai seorang student Utem. ihii. nak tengok original entry dak sofea punye? tekan SANASINISITUPONBOLEH
kau orang nak tau tak dak sofea ni jahat gile suruh aku pakai student id, sekali aku tengok orang-orang kat dalam bus tu, aku sorang je rupenye yang pakai student id. #kojaq!

kat bawah ni ade la gamba-gamba aku model kejap kat sane. weehooo! tapi something reminds me about these picture. Bile aku tengok gamba-gamba ni semua, aku nampak sangat happy, dan aku tak berpure-pure happy pun time tu. tapi before tu, 12 jam sebelum gamba-gamba ni diambil, aku sebenarnye tengah menghadapi satu kekecewaan yang sangat-sangat besar, satu kekecewaan yang tak pernah aku alami sebelum ini. Then bile aku bace entry dak sofea ni, ade satu ayat die yang buat aku terfikir. 
"Asal ada kawan-kawan, semua aku boleh lawan" 
dan mereka memang banyak tolong aku lawan perasaan kecewa melampau tuh. 
sayang dorang ni sangat-sangat, ketat-ketat, sendat-sendat. 

muah muah muah! 
nak amek sorang satu sebab ade 3 orang time nih. ehe.







nampak tak mate bengkak aku tu? 
mate dah sepet, lagi sket je dah nak hilang mate aku tu.
wehehe


mate masih bengkak. ehek.


Betul cakap dak sofea, 

"asal ada kawan, semua aku bole boleh lawan"
tak lupe jugak pade mama aku yang selalu layan kerenah anak die nih. ehee.
muah tuk mama jugak!

kbye,


p/s: entry ni tak emo kan? :P

3 comments:

✿ cik atie said...

betul!
sebb susah nk cari kwn yg betul2 phm hati kite!
ko beruntung sb dekt dgn dieorg, bile ade mslh, blh cept2 jdi happy, tp aku jauh :(
dekt unikl aku xjmpe sape yg blh jdi pgnti dieorg! T__T

Heidi Shafiq said...

i like this entry.. :)

bukudiarysofea said...

Entry ni memang tk emo. Hihi. Arghh aku rindu nk membabies2 dgn korg. Mmg kalau jumpe tu tk hengat dunia dh. Masuk dunia sendirik kan cik atie yg kerinduan kt aku teramat. ;p