Thursday, January 28, 2010

one day with nabihah mohd radzi.

orait! mood hari ini, oke! (setakat ni la). aku dah lame nk post entry sal aku ke kuala lumpur untuk jumpe ngan b,huhu..sangat la berdebar ke kL seorang diri, berdikari betul aku pada hari tu,,haha,,
(dari stesen ktm sampai kg dato harun je...)yg selebihnye,b lah yang tunjukan jalan,,hehe..
oke,bermula pada jam 5.30 minit, aku bertolak ke shah alam. dan sampai lebih kurang pukul 22.30 malam. aku tunggu akak aku dengan penuh sabar.huhh..lmbt! then die bawak balik ke ofis die, pastu lepak-lepak kejap,pastu die bawak aku ke mamak untuk makan. pastu balik ke rumah sewa bujang die..huhu..

esok nye, pukul 8 pagi- dah bangun siap-siap untuk pergi berjumpe dengan b..akak hantar aku kat stesen ktm batu tiga pada pukul 9 pagi. aku amek train ke kg dato harun. according to b, bile aku turun je kat kg dato harun tu, naek 2x jambatan, then tunggu die kat situ..tapi, disebabkan aku terlalu awal sampai, aku decide nk pergi kat rumah umi die dan tgu die siap-siap. jalan punye jalan, jumpe lah flat nye, tapi konpius yang mn satu..so, aku pun tgu la dekat buaian di tmn mainan yang ade kat situ,.

dalam 5 minit camtu..die pon sampai..fuhhh..lega rasenye bile dah nampak muke die..huhu..
oke, macam biase, malas maw taip panjang-panjang.layan je gmba-gmba ni oke?

tiket ke shah alam.


huhh! dah siap sedia tuk merempuh 5 jam dalam bus!..penat...


tiket ktm dr ktm batu tiga-kg dato harun.


haaaa..nmpk tak?tu la b...


lets go! oooppsss! buang sampah dulu kayh?


waiting fot the train baby..huhu~


ni bukan dalam train, tapi monorail..huhh..sesak giler!


i just bought this snow cap..huhu..


tak sangke! jumpe my b kt sini! aww..awww...

she wear the 't' i'm wearing the 'b'.
the sign of our friendship.


hah..ini kat mcD kL sentral, menunggu Aina untuk menaiki monorail ke pekeliling.


pulang ke kuantan semula...=(


ape-ape pun..trip ke kl ni sangat best!

4 comments:

✿ Cik Cimi said...

heee~
bgos.
da pulang smula ke pgkal jln.
kikikiki.

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

pergh..
xajak kiter pn kan??
jom p penang :P

applemasam said...

aty..jum2!!

aina safia said...

tringin nk jmpe b