Saturday, January 30, 2010

29 Jan 2010

sepanjang minggu ni, aku asyik tension jew. dan aku rase bukan aku sorang je kot yang tension yang melampau nih.huhu~so, plan hari jumaat bersamaan 29 Jan 2010 nih, plan tuk keluar melihat dunia luar..aku tak taw pulak mereka dah plan nak gy karok, sebab aku juz follow dorang je..dapat je bus, iaitu lebih kurang pada pukul 4 lebih..fuhh, mase dapat bus tuh bapak ah..semua orang serbu macam orang tak pernah nak bus! melompat terus ade orang tu..hehe. sampai je kat terminal,kami mencari tiket dengan bersungguh-sungguh dengan harapan dapat tiket untuk pulang ke kampung halaman masing-masing pada chinese new year nanti..kesian kat melati sebab tak dapat tiket ke kulim. tapi dah settle jugak sebab die dah beli tiket ke kL.

lepas sume kekecohan tadi,baru lah kitorang gerak ke ECM untuk bersuke ria..huhu..disebabkan ade promosi yang aku sendiri kurang jelas..huhu..kitorang pun karok selame 3 jam..fuhhh..
siyes ah..lagu terakhir yang aku pilih tu, aku dah tak cukop nafas dah nak nyanyi! best sgt!

par dan melati bergabung tenage..wooohooo!

list lagu-lagu menanti untuk di nyanyi.

ahaaa~lupe nak bagitawu..kami sampai sangat lewat, dan buku dah di ambil oleh miss anis,
haihh...
dan kami terpakse ke bilik warden untuk mengambil nye...
ni lah muke-muke keletihan yang menunggu miss anis dan en ikhsan datang.



tapi kan, ending nye, aku tak tahu lah samada kami semua have fun ke tak,
untuk aku,
aku sangat-sangat enjoy!
kawan-kawan pula?

6 comments:

✿ miss aty ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ said...

fun kot...
hahahahahha
nnti kite g karok same2 k

applemasam said...

huhu..oraittt!!!

applemasam said...
This comment has been removed by the author.
FAR AWAY said...

harus la enjoy...
i will survive..
survivor..
yeah~

applemasam said...

hahaha..baraaa!! yg membara..

aina safia said...

aha.
aku jiwe kcu time nih.
sume sbb si gile tuh
but i still hve fun wif u guys.
luv u a lot.
nti kt g ag oke.