Friday, May 20, 2011

my best buddy. ADINI ABU BAKAR


nampak tak banner kat atas ni?
means another BFF story contest yang di anjurkan oleh BFF aku sendiri
to show my support towards your contest this is my BFF story!
:)


oke,
seriously aku memang banyak BFF.
well,
basically aku susah nak berkawan rapat dengan orang,
susah nak cari orang yang boleh masuk dengan perangai aku ni kan.
heee~

kalau hari tu aku cerita kat korang pasal Sarah Adila Sidek,
today aku nak cerita kan pulak salah sorang BFF aku,
aku start berkawan dengan die since aku sem1 mase belajar kat KPMIM.
yeah.
Kolej Professional Mara Indera Mahkota Kuantan Pahang
lah yang menemu kan kami,
cewah!
actually aku da kenal die dulu,
sebab mase orientasi,
die adalah salah sorang junior yang paling dan sangat menonjol sekali,
he's enthusiasm in everything that he do that catch my attention.
then tengok tengok rupenye kami di dalam kelas yang same.
he was my Class Representative at that time.
aku try la borak borak dengan die,
OMJAYYYYY~
die sangat lah peramah oke!
tapi kitorang tak rapat sangat mase sem1,
sem 2 baru kami betul betul rapat,
mase tu, 
aku, him and beybe ika,
kitorang sangat sangat rapat and share EVERYTHING!
mase tu lah aku rase sayang sangat sangat kat dorang ni tau!
aku dan ika sentiase ade kat sisi die thru out happiness and sadness.
ingat lagi die nangis nangis sebab putus cinta.
hehe.
kesian oke! takut giler tengok mate die bengkak!
masuk sem3.
oke,
ini sangat lah sedih.
sebab kami dah renggang.
sebab time tu aku ade boyfriend.
and aku tak bagitau die.
he was a bit upset.
im sorry dear!
if only u could understand what im going thru at that time.
-sigh-
seriously,
ade sekali tu, things happen,
and i was really really angry at him.
sampai aku cakap aku menyampah nak tengok muke die,
then he meet me,
ask me if its true.
and i said yes.
ouh! shit! sorry dear..
tapi kitorang dah pun settle..
and become bff again!
mase sem 6,
kitorang satu kelas lagi.
and i think at that time,
we became closer and closer right?

oke.
nak tahu tak siape die?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


he is Mr Adini the body!
kitorang cam siblings kan?
tapi siblings die lagi hot oke!
grrr!
hehe


hey buddy,
i miss you.
and i love you.
i accept you the way you are.
no judgement at all.
you're the best buddy that tell me the truth when i need to know the truth.
never had a guy friend that care so much about me.
thanks dear.
i don't know how to express my love to our friendship.
so i hope that this entry let you know that how much i appreciate our friendship.

thanks dear.!



9 comments:

محمد إخوان said...

well said tyka.
Amazing friend he is.
ex-roomate..=)

Adini Stratus said...

OMG. . I literally am shedding tears. . Tyka. . Gosh, this is beyond sweet! Words can't describe how touched and flattered I am with this post. . U truly are an amazing being. Yerp, we shared our bittersweet moments and every single one of it will I cherished till the end of time.. Friends Forever Gurl. . Love ya Lots!

Ain Zulaikha said...

wowwyyy muka dia macam muka khairul fahmi.. yeke kawan? macam ehem ehem je hhehehe

Encik Psychopath said...

sweet.

Naddia said...

nie bkn kawan niee...!! hehe

tyka chou said...

trust me guys...he's my best bud!

m!S$ sImpLe.. said...

kalo sy jadi adini,sy terharu tahap dewa~!

maCy said...

gdluck ;)

Murni Suman said...

sedey mana kisah ttg u buddy ngn i?