Thursday, June 2, 2011

Yes. i cry because i have feelings

so what if aku kuat nangis?
so what if sket sket aku nak nangis?
so what kalau aku nak anggap bende tu big deal?

aku ade hati dan perasaan,
salah ke aku nangis?

emosi lebih ke kurang ke.
tu diri aku.
nak cakap aku lemah ke kuat ke.
suke hati korang lah.
INI DIRI AKU!


bia lah nak cakap air mate aku murah.
suke hati korang lah nak terime aku or tak.
AKU BUKAN PATUNG!
AKU MANUSIA!

5 comments:

Raden said...

hai..lame tak ke sini..

da3..nanes je puas2 tp jgn lame2 k. we r all humans..we all made mistakes..we all feel sorry..n yes we r all SORRY.

✿ CikCimi said...

menangis itu best.
:)

Encik Psychopath said...

tyka jangan nangis selalu.

adan said...

kadang menangis boleh membuat kita fuhhhhh... lega...

lama menghilang..

bukudiarysofea said...

Sebab kita manusia :)