Thursday, December 30, 2010

tyka chou and nabihah take over Melaka!

hihi..
tajuk nak gempak je kan?
padahal bukannye aku pergi mane-mane pon.
cume tgk wayang dan jalan-jalan pusing-pusing kat Melaka je.
hehe.

hey!
da lame giler aku xtgk pergi tgk wyg!
haish..
baru hari ni ade kesempatan nk tgk wyg,
and aku nk sgt3 tgk cite "Hantu Kak Limah Balik Rumah"
at first,
cite ni mmg xmenarik perhatian aku langsng,
sbb aku kureng sket kalau cite-cite melayu neh.
tp disebabkn rmai sgt2 ckp cite ni best and feedback cite ni pon sgt2 memberangsangkn,
maybe jgk sebab mood aku asyik down and moody dan asyik monyok dan asyik nak nges jek,
so, aku pon plih la something yg bole cheer aku.
sumpah klakar and sgt3 best!


oke.
lepas tgk cite nih.
aku pon gerak pergi Jusco Bandaraya plak.
nabihah ni nk cari kasut tuk jalan-jalan.
pusing-pusing satu Jusco tu xde yg bekenan di hati,
perot pon lapau,
b decide nk makan Secret recipe.
die blanje...kekekeke


oke.
lepas mkn-mkn,
jalan-jalan lagi,
hehehehe,
posing-posing kt snowman,
wlupon da nk basi da snowman ni..
hehe.
somehow,
we're having fun.
riding motorcycle like crazyyyy!!
hahaha!


4 comments:

Far AcRoss HavOc said...

lawak kan cite die?
hahahaha..
kau nie sudah2 la tacing bebeh..
be strong!
jgn drag bende tu lame2, nnt lagi sakit oh..
pasni aku tunggu movie hantu cik tyka balik kolej plak..
hahahaha..

applemasam said...

hehehe..orait beb..thnx fer everything! muahx!

m!S$ sImpLe.. said...

cecececite...
ce cite...ce cite...
haha!

nak cake itu!!

applemasam said...

heheeheh..klaka kn??
hehe..nt kite jmpe kite gy mam kek ni eh?
hehehe