Saturday, December 18, 2010

sialan


kesian weyh betine neh.
xabes2 cri publisiti murahan.
adoie..
tak puas ati ngn aku n kwn aku?
tlg la weyh..
xde class lngsong kot kau ni..
eeeee..
geli tgk muke kami yg byk belian neh?
omaigod~!
tapi ramai je peminat.
alahaii..kesian..
nape?
muke kau yg berminyak tu xlaku ke?
tu laa..
cukur dlu kening kau tu.
makeup tu kasi nipis sket ah.
eh, sng cite kau xyah la nk tnjuk muke kau.
rase mcm serupe dgn tmpt nk ludah kot.
hoho!
aku nk jge hati kwn aku jek.
sbb tu aku bg die romve post tuh.
dalam fb nk maki2.
try face2 face lah derr..
hadoie..
bodoh giler.


fuck u bitch!
kau angel?
kitorg devil?
so?
pakai tudung je angel la?
puuuuiiii!
geli lakk aiii tekak aku.
rse mcm nk ludah kt muke kau je weyh!
siyes!
kalau mcmni la perangai kau,
eh,
pi bukak la tudung kau tuh!
kalau hati ngn mulot kau tu macam kimak!

fuck!

2 comments:

Nurzulikha Aripin said...

awat ni bebeh? sape kuang ajor ni?hu

Heidi Shafiq said...

upah org rogol die.. :P