Tuesday, October 4, 2011

wide awake

Assalamualaikum..well hello there world!

hak hak. sayang betei aku tak dak camera, kalau tak aku dah buat vblog dah pepagi bute ni kan. Aku rase aku kene beli satu lah. hihi. Awat mate aku cerah semacam je ni..dah pukul 4 pagi, mate tak mengantuk, lapar pulak tu. nak makan nanti bertambah pulak lemak-lemak yang sedia ade ni. tak pe lah, 3jam je lagi nak siang dah. oke, aku tak boleh tidur kan, jadi ape yang aku nak buat ? layan movie ? movie sejam due dah abes. layan series ? yeah. sekarang ni aku tengah tengok "how I met your mother" hihi.




Am I addict to this drama ? guess I did..more on this later. 
:P

tengok lah cite ni. best !
kbye

1 comment:

bukudiarysofea said...

Oh MY Ted Mosby. MYYYYY ted mosby. MINE!